Temple

Temple
Terug naar de website: Aikdio-Geraardsbergen.be

donderdag 15 maart 2018

Louis George in KINDERKOPKES op één

Dag Allen,

Zie hieronder de mail van productiehuis Sylvester betreft de opnames van Louis in een jeugdles bij Geert.

Mvg
Walter


Van: Karin Vandenhove [mailto:karin.vandenhove@sylvester.be]
Verzonden: dinsdag 13 maart 2018 18:25
Aan: pepegeest1@gmail.com
CC: walter.taildeman@skynet.be
Onderwerp: Louis George in KINDERKOPKES op één

Beste meneer Bauwens,

U heeft er misschien al iets van opgevangen, sinds een aantal weken loopt 'Kinderkopkes’ op TV, de reeks waarvoor we onlangs ook wat beelden van Louis George kwamen filmen.

De aflevering waarin Louis George te zien is, wordt de laatste in de reeks en zal op maandag 26 maart (om 21u25 op één) worden uitgezonden.
Mocht het niet lukken om live te kijken, weet dat je de aflevering op https://www.vrt.be/vrtnu ook nog tot 4 weken na de eigenlijke uitzending kan herbekijken. 

De beelden die we tijdens de Aikido-les zijn komen maken, zijn in de montage verwerkt. Het is een sfeerblokje geworden van een kleine minuut (we hadden té veel materiaal om allemaal in een aflevering van 30’ te passen en de regisseur heeft keuzes moeten maken). Ook al ligt de focus voornamelijk op Louis George en zie je weinig van de anderen, het is wellicht toch een goed idee om de ouders van de andere kinderen (en eventuele sympathisanten van de club) even vooraf te verwittigen dat de uitzending eraan komt.

Afgelopen maandag was het al de 4e uitzending. Het programma wordt best goed bekeken en we hebben – mogelijk nog belangrijker – van alle kanten al enorm veel fijne, positieve reacties gekregen.
Om en rond elke uitzending passeren er op social media van zowel één als van Kristel Verbeke (Facebook, Instagram, Twitter, ….) regelmatige berichten over het programma.   Voel u uiteraard vrij om alles naar hartelust te (laten) liken, sharen, reposten, … !

Ik wil u namens het hele team in elk geval nog eens oprecht bedanken voor de medewerking. Ook al lijkt het misschien niet zo belangrijk omdat het moment uiteindelijk maar kort in de aflevering zit, het is wel degelijk belangrijk geweest voor ons en het is mede dankzij u dat we een reportage hebben kunnen maken over Louis George waar wij zelf heel erg trots op zijn. 

Als er verder nog vragen zijn, aarzel niet om mij te contacteren.

Vriendelijke groeten,
Karin


Sylvester Productions
Karin Vandenhove
Producer TV
-
Sylvester Productions
TV | Audiovisuals | Events
Dijkstraat 44
B-3150 Wespelaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten